Meer resultaten voor rondreis bali lombok

rondreis bali lombok
Bali Lombok Better Places Individuele rondreizen.
Vraag een reisvoorstel voor een rondreis Bali Lombok aan. Bij Better Places kun je je eigen rondreis Bali Lombok samenstellen. Hiervoor kun je een reisvoorstel aanvragen, rechtstreeks bij Emile, onze reisexpert die er al jaren woont of stuur Emile een mailtje via emile@betterplaces.nl.
Indonesië rondreis 3 Bali en Lombok Met OutSight naar Indonesië. Indonesië rondreis 3 Bali en Lombok Met OutSight naar Indonesië.
Toevoegen aan Mijn Reis Geselecteerd. Tijdens deze rondreis van bijna 3 weken reis je langs de hoogtepunten van Bali en Lombok: maak mooie fotos bij het fotogenieke dorp Munduk, ga dolfijnen spotten bij Lovina aan de noordkust van Bali en geniet van de artistieke sfeer en rijstvelden bij Ubud.
Bali, Lombok Gili 17 dagen privéreis NRV.
Alles was keurig geregeldkennis, van de reisleider was perfect goed verstaanbaar en erg buhulpzaam met prachtige dingen zoals geld pinnen en tips geven over wat en waar je lekker kon eten. 17 dagen Bali, Lombok Gili: altijd de beste prijs. Vervoersopties ter plaatse. Auto met chauffeur én Nederlandssprekende gids. Deze rondreis wordt uitgevoerd met een chauffeur en lokaal Nederlandssprekende gids, die het land als geen ander kent.
Backpacken op Bali? Check hier een ultieme route de beste Bali tips We Are Travellers.
Ga naar de Gilis via Padang Bai op Bali. Ben je van plan om tijdens je rondreis vanaf Bali naar Lombok te gaan of wil je enkel de Gili eilanden bezoeken? Ga dan naar Padang Bai en neem daar de slow ferry naar de overkant.
Indonesië Mooivakanties.
Ze kunnen vanzelfsprekend geheel naar wens worden aangepast. Reizen met kinderen. Rondreis Bali 1. Sanur, Ubud, Candidasa, Nusa Dua. vanaf 1.800 p.p. Rondreis Bali Gili 2. Jimbaran, Ubud, Munduk, Gili Trawangan. vanaf 1.900 p.p. Rondreis Bali Lombok 3. Ubud, Menjangan, Munduk, Lombok.
Individuele reis naar Bali en Lombok Tico Reizen.
Deze prachtige 18-daagse individuele rondreis door de Indonesische eilanden Bali en Lombok biedt u al het goede van beide eilanden. De prachtige binnenlanden van Bali met de uitgestrekte rijstvelden bij zowel Ubud als Munduk en enkele belangrijke Hindoeïstisiche en Boeddhistische tempels.
Rondreis over Bali en Lombok bij Van Verre.
0 Mijn reisideeën. Offerte Over Van Verre. Home Azie Indonesie Rondreizen Indonesie Eilandcombinaties Indonesie Bali en Lombok. terug naar het overzicht Rondreis Bali en Lombok. Een reis over Bali en Lombok: twee kleine eilanden, maar met zoveel moois om te ontdekken!
Reisverslag Indonesië: Rondreis Java-Bali-Lombok Reisverslag Merapi Tour Travel De Indonesië reisspecialist.
Een paar dagen zijn we terug van onze reis naar Java, Bali en Lombok. We hebben vier prachtige weken gehad. De heenreis met een rechtstreekse vlucht naar Jakarta was heerlijk. De chauffeur Hendri op Java deed het erg goed. Bij hem thuis hebben we vis in de visvijver gevangen, zijn vrouw heeft het vervolgens heerlijk bereid en daarna mochten we dit met elkaar bij hem thuis opeten: een hele belevenis!
niet toeristische route Java, Bali, Lombok Yvonne van der Laan Blog.
Malaria-loos Bali lijkt een logische link tussen deze 2 eilanden en aangezien we daar ook op vliegen wordt dat de start en het einde van onze rondreis. De andere eilanden zullen moeten wachten. Drukbezochte hotspots zijn nooit zo ons ding, dus een niet toeristische route Java, Bali, Lombok is onze beste optie.
16 daagse Rondreis Bali Gili Islands Lombok 333travel.
Rondreis Bali en Lombok. Ontdek 3 verschillende eilanden van Indonesië met een rondreis langs Bali, Gili en Lombok. Wij regelen de overnachtingen en alle transfers, de rest is geheel aan jou! Je start deze individuele rondreis op godeneiland Bali, aan het schilderachtige strand van Legian.
Groepsreis Indonesië: Bali Lombok.
We bezoeken op deze Indonesië groepsreis het Eiland van Goden en Demonen, Bali en zijn pittoreske buureiland Lombok. Je geniet van de gastvrije bevolking, het heerlijke eten, de fraaie stranden, torenhoge rijstterrassen, werkende vulkanen, traditionele muziek en dans en tal van culturele bezienswaardigheden. Het reistempo is laag, zodat je optimaal de gelegenheid hebt deze parels van de Indonesische archipel goed te leren kennen. Bekijk de route. Een optionele beklimming. van de vulkaan Rinjani is voor liefhebbers. Je slaapt op de kraterrand voor een betoverend uitzicht als de zon langzaam opkomt. In stijlvolle restaurants. geniet je tijdens je Indonesië rondreis van échte nasi goreng, gado gado en garnalensaté.

Contacteer ons