Meer resultaten voor bali rondreis

bali rondreis
Rondreis Maak kennis met Bali, het Godeneiland Oad.nl.
De dag is ter vrije besteding tot de transfer naar de luchthaven van Denpasar voor de vlucht terug naar Amsterdam. Aankomst in Amsterdam. Hotels rondreis Bali. U verblijft in uitstekende middenklasse hotels, met kamers die voorzien zijn van bad of douche en toilet.
Rondreizen Bali. Selectie van meer dan 50 rondreizen Bali.
Voor een rondreis Bali zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u naast een groepsreis Bali ook individuele reizen, zelf samen te stellen en familiereizen Bali boeken. De Bali specialist heeft zorgvuldig de beste rondreizen voor u geselecteerd bij de aantrekkelijkste aanbieders qua prijs en aanbod.
15-daagse individuele rondreis Bali Compleet Indonesië TUI.
Je reisleidster zal je ook alles vertellen over de tempels, het Hindoeïsme en bijbehorende rituelen. Tijdens deze rondreis is er ook voldoende tijd om zelf wat te ondernemen in bijvoorbeeld de plaatsen Ubud en Lovina. Maak kennis met het complete Bali!
Rondreis Bali TravelBird.
Laat je betoveren door Bali. Het paradijs, dat vind je op het Indonesische eiland Bali! Tijdens deze rondreis zal je 13 dagen lang alle geheimen van het eiland leren kennen. Eindeloze stranden, adembenemende natuurlandschappen, bruisende steden en traditionele dorpen, je krijgt het allemaal te zien.
Bali reistips Rondreis Indonesië We Are Travellers.
Bij toeristen populair vanwege de mystieke uitstraling en voor de Balinezen een heilige plek. Deze tempel ligt als het vloed is in de zee en is met name mooi tijdens zonsopgang of zonsondergang. Ben je van plan om tijdens je rondreis vanaf Bali naar Lombok te gaan?
Rondreis Java Bali, 18 dagen Djoser.
Een fantastische rondreis door Java Bali. Heel veel mooie excursies, hartelijke mensen, geweldige natuur, maar boven alles onze reisbegeleidster Lisa, die deze rondreis voor ons onvergetelijk maakte. Niets was haar te veel en zij bracht ons naar de mooiste plekjes van het land!
Rondreis Bali Individuele rondreizen Bali Van Verre.
Rondreis Bali tips. Een rondreis op Bali is een leuk avontuur langs mooie stranden, prachtige rijstvelden, natuur en hindoeïstische tempels. U kunt na een rondreis Bali relaxen aan een heerlijk strand zoals in Sanur of het iets drukkere Kuta of het wat luxueuze Nusa Dua.
Bali Rondreis Sanur, Indonesië Beoordelingen TripAdvisor.
Maar Bali biedt veel meer! Naast traditionele dansen, hindoetempels, prachtig natuurschoon en heel veel kunst biedt Bali Rondreis ook dagexcursies aan waar u het oorspronkelijke Bali en zijn bewoners ontmoet, een prachtige zeiltocht maakt, een wild-water raft maakt, bij zonsondergang de lekkerste vis aan het strand eet, de zonsopgang vanaf een vulkaan beleeft, een eco-tour op het platteland maakt, of een eenvoudige mountainbike tocht door o.a.
Rondreis Bali Bekijk tip en boek je reis ANWB.
Boek een rondreis Bali of combineer je rondreis Indonesië met bijvoorbeeld Java of Sumatra. Je vindt je rondreis Bali natuurlijk bij de ANWB! We trakteren je vast op een voorproefje en hebben de leukste, mooiste en meest bijzondere plaatsen en bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet.
Rondreis Bali Unieke Bali reizen op maat Rama Tours Holland.
Uiteraard is het ook mogelijk om Bali te combineren met andere eilanden zoals bijvoorbeeld Java of Lombok, om zo een grotere rondreis door Indonesië te maken. Uw reisspecialist van Rama Tours kan u adviseren bij het samenstellen van uw droomvakantie op Bali.
Familiereis INDONESIË: BALI 16 dagen.
Dat kan tijdens je Indonesië familiereis in het dorp Tenganan. De bewoners worden Bali Aga genoemd wat oorspronkelijke Balinezen betekent; ze leven voor een belangrijk deel nog volgens de oude regels van het animisme, dat voor de opkomst van het hindoeïsme aangehangen werd.

Contacteer ons